sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ana helps me again

Äitini kävi toissapäivänä tuomassa minulle ruokaa, koska hän oli huolissaan syömisestäni.
Ruokakassi sisälsi mm. maitoa, jauhelihaa ja leipää. Vaaleaa leipää... Pahus.

Viimeksi kuluneen viikon aikana olen syönyt ihan liikaa. En ole pystynyt välttämään kouluruokailua, ja olen koulun jälkeenkin pistänyt suuhuni mm. sitä leipää.
Eilen paistoin jauhelihan makaroonien seuraksi, mutta saatuani annoksen lautaselle, en halunnutkaan syödä, koska tiesin että katuisin sitä myöhemmin. Joten seurasin jälleen Anan neuvoja, enkä niellyt palaakaan. Laitoin toki ruokaa suuhuni ja maistelin. Annos maistui suorastaan taivaalliselta, mutta syljin kuitenkin jokaisen suupalan takasin lautaselle.

Tänään päätin paastota jälleen kerran. Heitin puolet leivistä pois, siltä varalta jos sorrun syömään, en ainakaan ahmi liikaa turhia kaloreita.
Kaloreista puheen ollen, olen ensimmäistä kertaa elämässä alkanut laskea kaloreita. Aloitin päättämällä kuinka paljon kaloreita sallin itseni syödä päivän aikana. Aloitin 1000 kalorista, mutta sitten totesin että se on ihan liikaa jos haluan laihtua nopeasti, joten asetin sen ylärajaksi. Jos saavutan 1000 kaloria, tai unohdan laskea päivän kalorit, oksennan. Ja en syö mitään loppu päivänä.

Viime päivinä en ole oksentanut, mutta tiedän että olen syönyt enemmän kuin 1000 kaloria, joten aion paastota seuraavan viikon. Sallin enintään 200 kaloria päivässä.

Paastoamistani motivoi vielä eräs pikku fakta: aion mahtua koon 34 hameeseen kolmen viikon kuluttua. Saan hameen nytkin päälleni, mutta vaivoin. Ja takapuoleni näyttää valtavalta siinä, joten paastoaminen pitäisi auttaa edes hieman.


Tämän päivän ruokavalio: 1 iso kuppi kahvia, noin 5 lasillista vettä.
Ja vedellä jatketaan loppupäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti