keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla

Tuli eilen ja edellispäivänä vähän mässäiltyä...

Maanantaina itsekuri petti ja kävin ostamassa läheiseltä huoltoasemalta tuplasuklaa muffinin ja vadelmadonitsin. Söin molemmat yhdeltä istumalta, jonka jälkeen voin pahoin ja oksensin.
Kamala morkkis jäi silti, vaikka lähes kaikki kalorit tulikin yökkittyä pois.

Tiistaina eli eilen, söin koulussa täyden lautasellisen. Ruokatunnin jälkeen minulla alkoi hyppytunti joten lähdin kaupungille. Huono idea. Menin kahvilaan juomaan latten ja söin ison American cookien. Ihan kuin tämä ei olisi vielä riittänyt, koulun jälkeen hain finnkinosta popcornia, limua ja irtokarkkeja. Enkä edes mennyt katsomaan mitään elokuvaa!
Illalla noin yhdeksän aikaan olin saanut kaiken syödyksi joten oli jälleen aika päästä niistä eroon. Vietin vessassa 15 minuuttia...

Joten
tänään jätin kouluruokailun kokonaan väliin. Olen ollut pelkällä nesteellä tämän päivän ja aion jatkaa samalla linjalla vielä huomennakin. En käynyt tänään edes kaupassa vaikka kaappi huutaa tyhjyyttään. Huomenna, kun on Itsenäisyyspäivä, kaupat eivät ole auki, joten en pääse ostamaan mitään ylimääräistä.
Tämän parin päivän paaston on pakko onnistua että saan tasattua kaikki eilen ahmimani kalorit.
Jos kaikki menee hyvin, pystyn ehkä olemaan myös perjantain syömättä. Ja jos pystyn olemaan perjantainkin syömättä, niin pari päivää siihen vielä päälle ei tunnu missään, eihän?


 
 

 Olen selannut joka päivä thinspiration kuvia ja lukenut anoreksia vinkkejä pro-ana sivustoilta. Sekä suomenkielisiltä että ulkomaalaisilta sivustoilta. Molemmista löytyy todella hyviä vinkkejä laihduttamiseen ja nälän loitolla pitämiseen ja siihen miten vältetään muiden ihmisten epäluulo. Siis jos ei halua kenenkään huomaavan että harrastaa anorexiaa laihtuakseen.

Tässä koottuja vinkkejä pro-ana sivuilta:
1) Juo paljon vettä. 8 lasia päivässä on liian vähän. Täytä vatsasi nesteellä, niin kiinteälle ruoalle ei jää tilaa.
2) Juo aina jääkylmää vettä. Kehosi täytyy polttaa kaloreita lämmittääkseen sinua.
3) Syö hitaasti. Kehon kestää n. 20 minuuttia viestittää aivoille kylläisyyden tunne. Pureskele annoksesi pitkään ja pieniä palasia.
4) Pidä itsesi kiireisenä. Keksi kokoajan tekemistä, niin ettei syömiselle jää aikaa.
5) Ole kipeä tai teeskentele kuukautiset. Näin on helpompi sanoa "ei ole nälkä" ilman ylimääräisiä kysymyksiä.
6) Kun syöt yksin, laita jokaisen suupalan välissä saman verran ruokaa syrjään lautaselta. Näin puolitat annoskokosi helposti.
7) Tarkkaile painonpudotustasi. Nouse vaa'alle usein, mittaa vyötärönympärys ja katsele itseäsi peilistä vaikka päivittän. Kun huomaat miten laihdut, et halua syödä ettei uurastuksesi mene hukkaan.
8) Vältä vaaleaa leipää, keltaista pastaa, perunaa ja kaikkea muuta hiilihydraattipitoista ruokaa. Kaikki ylimääräiset hiilihydraatit varastoituvat rasvaksi.
9) Pureskele ruokaa, mutta älä niele. Sylkäise syypala pois lautasen reunalle tai lautasliinaan. Näin hämäät kehoasi.
10) Älä syö mitään enää klo 18 jälkeen.

Nämä ovat vain muutamia omia suosikkejani, jotka ovat auttaneet minua eteenpäin.
Lisää vinkkejä löytyy pro-ana sivuilta. Pro-ana sivuja löytää helposti kirjoittamalla googleen "pro ana" ja pienellä lisähaulla "thinspiration" löytää paljon myös ulkomaalaisia sivustoja ja blogeja.

Tämän hetkiset mitat:
 Rinnanympärys: 91cm
 Vyötärö: 70,3cm
 Lantio: 99cm

Lantio ainakin kaventunut viime mittauksesta!
Tai sitten mittasin hieman eri kohdasta kuin viimeksi...

20 tuntia ilman kiinteää ruokaa.
Päivän aikana kurkusta alas mennyt: 8 lasia vettä, 3 lasia laimeaa raparperimehua, 1 kuppi kahvia.
Päivän urheilu-/kuntosuoritukset: 50 vatsalihasliikettä, 50 askelkyykkyä kummallakin jalalla, 20 normaalia kyykkyä, 10 punnerrusta.







6 kommenttia:

  1. Tavoittelet ihannettasi aivan väärillä tavoilla, ainakin jos katsotaan laittamiasi inspiskuvia. suurimmaksi osaksi niissä esiintyy terveissä mitoissa olevia URHEILULLISIA naisia, jotka ovat hankkineet upean kroppansa urheilulla sekä terveellisellä ruokavaliolla, ei suinkaan syömättömyydellä. Yrität vain mennä sieltä mistä aita on matalin.

    VastaaPoista
  2. Mua ärsyttää, koska en voi tehdä vatsalihaksia liian pinnassa olevan selkärankani takia. Muut jutut kyllä onnistuu! Kiitos näistä vinkeistä. Ne tulee käyttöön!❤

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista