sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Viikonloppu viihteellä 2/2

Voi Luoja, mutta oli vaikea viikonloppu!

Yksi kaveri tuli siinä perjantai-illalla ja tottakai se sitten halusi käydä heti uolkona syömässä kun oli nälkä. Eipä mitään, Hesburgeriin sitten vaan; juustoateria isolla juomalla. Jälkikäteen oksensin vessasssa.
Lauantai-aamu meni paremmin. Nukuttiin noin kymmeneen ja herättoon kun toinen kaveri ilmoitti olevansa tulossa. Aamiaiseksi kuppi kahvia (tämä on siis se minun 5dl:n kupillinen). Sitten kaupungille.

Kaupoilla tuli liikuttua kaupasta toiseen. Löysin kauniin yöpuvun, kivan t-paidan, hameen ja kengät. Hame oli koko 36!! En ole käyttänyt kokoa 36 sitten yläasteen jälkeen! Tunne oli mahtava kun sain kyseisen hamosen päälleni.
Kun sitten tytöille tuli nälkä kaupoilla, mentiin lounasravintolaan. Tytöt vetivät kokonaiset lounas-ateriat, minä tyydyin patonkiin ja isoon latteen. Ruoan jälkeen lisää shoppailua.

Lopulta päädyttiin takaisin asunnolle ja sitten alkoi se alkoholin kittaaminen. Mahduin kaikesta huolimatta mekkooni, ja näytin aika hyvältä. Tai ainakin paremmalta kuin kaverini. Olen kai hieman ilkeä, mutta kun kaveri kysyi "näyttääkö tämä paita ihan hyvältä" vastasin kyllä. Vaikka se korosti hänen leveitä hartioitaan ja pömppövatsaansa. Haluan vain näyttää paremmalta kuin hän. Ei kai se ole niin paha?

Yökerholle päästiin ja tanssittiin koko rahan edestä. Uskoisin kuluttaneeni kaikki kalorit joita alkoholista kertyi illan aikana.

Sain toiselta kaveriltani idean.
Hän on kasvissyöjä, joten aloin miettiä: mitä jos itse aloittaisin myös kasvissyönnin? Siinä olisi taas yksi hyvä syy olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita ja annoskoko pienenisi välittömästi. Myös rasvaiset ruoat jäisivät kokonaan pois! Eihän kukaan kasviksiin laita rasvaa.

Kirjoitin tämän merkinnän koulussa. Otin aikamoisen riskin.Kukaan ei kuitenkaan näytä huomaavan. Ystäväni eivät ole koulussa tällä hetkellä. Se tarkoittaa sitä että kukaan ei tarkkaile mitä syön ruokalassa. Vai syönkö lainkaan. Jes!

Päätin muuten lopettaa tupakoinnin. Ei ole mitään järkeä tuhota keuhkojani ja vaikeuttaa kuntoiluani tupakoimalla. Poltin askin loppuun viikonloppuna ja päätin että se oli nyt viimeinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti