torstai 10. tammikuuta 2013

Viikonloppu viihteellä 1/2

Pahus!
Kaveri päätti että tipaton saa jäädä. Hän haluaa lähteä tänä viikonloppuna viihteelle. Eihän se tietenkään tarkoita että minun olisi pakko juoda. Mutta se tarkoittaa sitä etten näytä uudessa mekossani niin hyvältä kuin haluaisin. Eli tuskin voin laittaa sitä ylleni.
Olen kyllä tarkkaillut syömisiäni ja laittanut suuhuni mahdollisimman vähän mitään. En silti ole tyytyen, sillä en näe juuri mitään tuloksia. Olen tosin vähentänyt oksentelua, koska kurkkuni oli jatkuvasti kipeä. Se näkyy näemmä heti painonpudotuksessani negatiivisesti.


Ehdin kyllä onneksi tekemään viime hetken paranteluja vartalooni. Voin olla huomisen päivän täysin syömättä ja tehdä ylimääräisiä vatsalihasliikkeitä. Koska kaverini tulevat vasta illalla, ehsin käymään myös pitkällä lenkillä. Pitänee ottaa myös lenkkeily osaksi päivittäistä kunto rutiinia. Se saattaisi auttaa esimerkiksi reisien kaventumiseen...

Ehkä kavereiden kyläyily on ihan hyväkin asia. Ruoka vähenee nopeammin kaapista kun on pari ylimääräistä suuta syömässä. Ei sitten tarvitse tuntea syyllisyyttä kun antaa kaiken pilaantua kaappiin. Ja alkoholi antaa aina hyvän tekosyyn oksentaa kaikki ylimääräinen ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti