lauantai 5. tammikuuta 2013

Norsu makkarankuoressa

Taas mennään vähän alamäkeen...

Vyötärölle on tullut pari senttiä lisää. Ei hyvä. No sitä se syöminen teettää...
Tein sen takia sitten eilen muutaman ylimääräisen kunto-ohjelman. Tänään roukavaliossa pelkkää nestettä.

Melkein lopetin tupakoinninkin vuoden vaihtuessa. Eilen kuitenkin, pitääkseni itseni pois ruokakaapilta, kävin kioskilla ostamassa askin. Poltin kaksi savuketta saman tien.
Tupakointi jotenkin nollaa aivoni niin hyvin etten edes ajattele ruokaa. Toimii hyvin aterian korvikkeena siis.

Luokkakaverit ovat alkaneet valittaa kun en syö. Täytynee siis alkaa taas oksennella koulussa aina roukatunnin jälkeen... Ja juoda PALJON vettä!
Veden juominen on minulta nyt vähän unohtunut. Täytyy saada se tapa takaisin. Tehdä samoin kuin tein ennen joululomaa; korvata jokainen ateria vedellä. Eli lasillinen jääkylmää vettä aina kun tekee mieli syödä.

Olisin halunnut lisätä tähän nyt pari thinspiration kuvaa, mutta jostain syystä blogger hankaa vastaan...

Ostin viime viikolla uuden mekon. S-kokoisen. Sovituskopissa sain sen juuri ja juuri päälleni. Se on nyt tavoitemekkoni. Tahdon mahtua siihen vaivatta kuukauden kuluttua. Miksi kuukauden? Sovimme ystävän kanssa että pidämme tipattoman tammikuun joten helmikuun puolella lähdemme taas viihteelle ja haluan sen mekon silloin ylleni. Ja aion näyttää hyvältä sen kanssa.
Kukaan ei tule enää koskaan sanomaan mistään asustani että näytän norsulta makkarankuoressa. Koska sitäkin olen saanut kuulla... Vaikka moinen loukkaus sattui todella pahasti, sain siitä lisämotivaatiota laihduttaa.

Voit käyttää vastaavaa itsekin. Nimittele itseäsi aina kun syöt. Jokaisella suupalalla. Norsu, läski, pulla, virtahepo, valas... Mitä tahansa joka saa sinut tuntemaan huonoa omatuntoa syömisestä. Auttaa taatusti menettämään ruokahalun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti