perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ystävän Syntymäpäiväjuhla 1/2

Okei, selitän tämän nyt lyhyesti.
Elikäs erittäin hyvä ystäväni täytti tällä viikolla vuosia ja tätä olisi nyt tarkoitus juhlistaa tulevana viikonloppuna seuraavissa merkeissä:
1) Teemajuhlat päivällä
Ruokalistan sisällöstä en ole ihan sataprosenttisen varma, mutta tiedän siellä olevan ainakin täytekakkua, muffineja ja runsaasti pikku naposteltavaa sekä alkoholipitoinen booli. Luulen että käytän mahdollisimman paljon tekosyytä "Söin kotona ennen kuin tulin" välttyäkseni ylimääräisiltä kaloreilta. Boolista tosin en usko pystyväni pysymään erossa... Haluan vähän (tai vähän enemmän) alkoholia turruttaakseni kaiken mahdollisen ajattelun.
Toisena tekosyynä pystyn käyttämään pukuani. Olen laittamassa ylleni vartalonmyötäisen mekon, enkä todellakaan halua että mikään kohta pullottaa tai kiristää. (eli onko tämä siis enää edes tekosyy?)
2) Viihteelle illalla
Eli teemajuhlista siirrytään sulavasti jatkoille paikalliseen baariin ja yökerhoon. Eli alkoholia kuluu runsaasti. JES! (?) Okei okei, alkoholissa on ihan helvetisti kaloreita, tiedetään. Mutta olen kärsinyt jo aivan tarpeeksi selvinpäin, niin nyt täytyy vähän nollata aivoja. Ja jos jätän syömisen minimiin, en tavitse edes paljoa alkoholia humaltumiseen... Kaikki on suhteellista.
Tässä välissä tapahtuu myös vaatteiden vaihto, mutta aion pysyä edelleen vartalonmyötäisellä linjalla. Kaula-aukko vain avartuu hieman ja mekon helma lyhenee.

Jos saan juhlista hyviä thinspo-kuvia, niin voin harkita niiden postaamista. Illaksi valitsemani mekko ainakin imartelee saavuttamiani muotoja erinomaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti