maanantai 22. heinäkuuta 2013

Omia kuvia thinspoksi?

Pärjäsin aika hyvin viime viikolla.
Ruokavalioni koostui lähinnä kahvista ja omenoista. Tai oikeastaan pelkästään kahvista ja omenoista. Vyötäröni on kaventunut pari senttiä.



Löysin myös ekittiön kaapista nesteenpoistotabletteja ja olen käyttänyt niitä nyt muutaman päivän. En tiedä ovatko ne yksinään vaikuttaneet positiivisesti, mutta ainakin painoni on pudonnut tasaista tahtia pienissä määrin ja vatsani ei turvota enää lainkaan!



Koko viikonloppu meni Tampereella. Lauantai shoppaillessa, sunnuntaina Särkänniemessä.
Lauantaina shoppailun lomassa tytöille tuli tietysti nälkä, joten menimme Rossoon syömään. AUTS! Listalla ei oikein ollut mitään mieluisaa, muuta päädyin lopulta vuohenjuustosalaattiin. Tosin jätin siitäkin noin puolet syömättä, lähinnä koska ruoka oli pahaa. Vuohenjuusto ei vain ollut mielestäni hyvää, joten annoin sen kaverilleni. Loppu salaatti maistui aivan liikaa sitruunalta, joten jätin sen syömättä.
Illalla kaverini asunnolla laitettiin hiukan intialaista ruokaa (pussista). Enkä sitäkään syönyt kokonaan. Onneksi yhdellä kavereistani oli kova nälkä, joten annoin hänelle noin kolmanneksen annoksestani.
Sunnuntaina tuli sitten käytyä tosiaan Särkänniemessä, mutta onnistuin pitämään ylimääräisen mässäilyn kurissa. Ruokailu grillikioskilla; kanaa ja ranskalaisia. Söin lähes koko annoksen, mutta se olikin päiväni ainoa ateria, joten onnistuin kuluttamaan joka ikisen kalorin. Ainakin siitä päätelleen että painoin pari sataa grammaa vähemmän viikonlopun jälkeen kuin ennen viikonloppua.
Jokaisen aterian yhteydessä otin 1-2 nesteenpostotablettia.


Luulen että olen pian valmis lataamaan omia kuviani blogiini. En enää koe vartaloani epämiellyttäväksi. Ulkoisesti olen melko tyytyväinen saavuttamiini tuloksiin. Haluan vain että vaakakin näyttäisi sitä mitä haluan. Joten en aio vielä lopettaa pro-ana laihduttamista.
Yritän kerätä rohkeutta kuvata itseäni seuraavaa blogausta varten. Siihen asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti