torstai 20. joulukuuta 2012

Taas valkeata joulua....

Olen ollut vähän kipeä viimeiset pari päivää.
Sitä se kai teettää kun ei syö tarpeeksi vitamiineja.

Nyt oloni on kuitenkin jo parempi joten kehoni alkaa pikkuhiljaa soputua siihen faktaan etten syö. Eilen kyllä laitoin kasvikeittoa pakastekasviksista, mutta siitä tuli niin mautonta ettei tehnyt mieli syödä. Jätin keiton sikseen ja lähdin ulos tupakalle.
Ja kyllä, jos en sitä vielä ole maininnut, minä tupakoin. Tupakointi vie ajatukset aina toisaalle kun tekee mieli syödä. En kannusta ketään tupakoimaan, mutta minulle se on vain hyvä keino "paeta" syömistä. Koulussakin on ollut helpompi ottaa todella vähän ruokaa, syödä pari palaa ja mennä sitten ulos tupakalle.

Koulusta puheen ollen; luokkalaiseni ovat alkaneet huomata etten syö kaikkea ruokaa. Maanantaina eräs luokkalaiseni jopa huomautti että otin alunperinkin vähemmän ruokaa kuin kukaan muu. Tässä tilanteessa vain kohautin hartioitani ja sanoin ettei vain ole nälkä.

Huomenillalla lähden perheeni luo viettämään joulua. Kiinnostusta ei ole juuri lainkaan ja halua vielä vähemmän. Jos voisin jotenkin vain järjestää asiat niin että voisin viettää joulun yksinäni, syömättä muruakaan jouluruokaa, tekisin sen. Kuitenkin, perheeni odottaa minua kotiin jouluksi, samoin kuin kotipaikkakunnalle jääneet kaverit. Ja uskoisin paastonneeni kohtuu hyvin niin, ettei vatsaani edes mahdu suuria määriä jouluruokaa. Syön vain perinteisen pieniä annoksia, vaikka sen varjolla että "haluan maistaa kaikkea vähän" ja kaiken, mistä en pidä, voin jättää lautaselle.



Tämä on varmaan viimeinen päivitykseni tänä vuonna. En halua että kukaan yllättää minua kotona kirjoittelemasta tätä blogia. Vaikka tuskin ketään kiinnostaa, sillä kukaan perheestäni ei ole vieläkään huomannut syömishäiriö-elämäntapaani. Ja ajattelin pitääkin sen niin.

Päivän aikana kurkusta alas tähän asti: 2 lasia mehua, 2 lasia vettä, kurkkupastilli.
Vyötärönympärys: 68cm
Lantionympärys: 98cm

Tavoite olisi nyt pysyä samoissa mitoissa joulun yli. Ihanne olisi tietysti jos pystyisin laihtumaan hiukan lisää joulusta huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti