perjantai 14. joulukuuta 2012

Liukkailla jäillä...

Koko tämä viikko on ollut pelkkää lipsumista.
Olen syönyt kouluruoan joka päivä ja kahtena päivänä kävin koulun jälkeen ulkokna syömässä. Eli en vain liho, mutta tuhlaan myös rahaa.
Tänään jätin koulun kokonaan väliin välttääkseni ruokailun. Olen syönyt vain yhden omenan, juonut kaksi lasia vettä ja kupin kahvia. Lähden pian töihin, ja toivon kiireistä päivää, etten ehdi edes ajattelemaan ruokaa. Viikonlopun paastoan.




Joulukin lähestyy uhkaavasti....

Joudun viettämään joulun perheeni kanssa, joten toivon etteivät vanhempani hanki liian paljon jouluruokia. En edes pidä monesta jouluruoasta. Kalat ovat hyviä ja muistan joskus pitäneeni rosollista...
Paras joululahja tänä vuonna olisi että pudottaisin 10 kiloa. Vaikka vyötäröni onkin kapea, haluan että painon pudotus näkyisi muuallakin kropassani. Reiteni ovat vieläkin kamalan paksut ja kasvoni ovat lihavan ihmisen kasvot. Ja sain taas kuulla siitäkin kuinka leveä takapuoleni on.
Ainoat kommentit joita haluan vartalostani kuulla, on kuinka hoikkalta näytän. En tarvitse muistutusta siitä että olen lihava. Haluan kuulla että ponnistukseni tuottaa näkyviä tuloksia.

Ehdin vielä tekemään muutamat vatsalihas treenit ennen kuin lähden töihin. Sentään jotain tässä laihduttamisrutiinissa, joka on pysynyt samana.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti