torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

38 tuntia syömättä.
Tänään kurkusta alas mennyt jo 4 lasia vettä ja 1 kuppi kahvia.

Kahvi sai vähän huonon olon aikaan. Ilman kiinteää ruokaa, kahvia tyhjään vatsaan ei tee kovin hyvää.
Ensimmäistä kertaa paastoamisen aikana huimaa ja väsyttää. Aion silti jatkaa tätä paastoa huomiseen. Tänään puolenyön jälkeen olen ollut 48 tuntia syömättä. Se olisi jälleen yksi haaste suoritettu. Tarpeeksi pitkällä paastoamisella saisin vatsalaukkuni pienentymään, enkä söisi tulevaisuudessa niin paljon. Enkä tuntisi nälkää.

En ole vielä tehnyt tämän päivän kunto-osuuksia. Vähintään 50 vatsalihasliikettä ja saman verran askelkyykkyjä.
Olen itseasiassa keskittynyt enemmän askelkyykkyihin ja muihin alavartalon ja jalkojen treenauksiin. Haluan takapuoleni ja reiteni paljon pienemmiksi. Siinä sivussa olisi mukava kaventaa myös vyötäröä.


On todella paljon helpompi olla syömättä kun kaapissa ei ole ruokaa. Jääkappissani ei ole muuta kuin voipaketti. En edes muista koska olen viimeksi avannut sen, kun en ole ostanut leipää viimeiseen kahteen kuukauteen. Taisin kerran viime kuussa laittaa hiukan voita makarooniin...
Kuivakaapissa on tällä hetkellä vain yksi pussi tomaattikeitto aineksia/jauhetta.
Pakastimessa taitaa olla jotain kasviksia.

Viikonloppua odotellessa....
Olen matkustamassa ystävän luo viikonlopuksi. Ohjelmassa shoppailua ja iltaviihdettä eli baareissa käymistä. Päivän luulisi menevän helposti, mutta pelkään että kaupungilla liikkuminen altista pikaruoan mahdollisuudelle. En halua käydä missään Hesburgerissa tai pizzeriassa tai kiinalaisessa...
Pärjään mainiosti jollain pienellä kahvila leivällä jos jotain on pakko syödä. Oikeastaan voisin ostaa vain proteiinipatukan kaupasta ja pullovettä. Sääsätisin huomattavasti myös rahaa.

Okei, tarpeeksi päivittelyä tältä päivältä.
Seuraavaksi tekemään vatsalihaksia. Pakko pitää kiinni rutiinista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti