tiistai 10. syyskuuta 2013

Tampere kutsuu

59,5 kiloa.
Jos saisin sen nyt pysymään tossa marginaalissa edes jonkun aikaa, niin pystyisin sitten ehkä pudottamaan taas pikku hiljaa.

Lähden tästä jo huomenna Tampereelle. Ohjelmassa töitä, asuntonäyttö ja välien selvittelyä yhden ex-ystävän kanssa. Yritetään nyt päästä ainakin puheväleihin.
En tiedä koska tulen takaisin vampieni luo. En vielä ole löytänyt uutta asuntoa, mutta pääsen asustelemaan ystäväni luo. (en ole varma olenko maininnut sen jo...)
En sitten tiedä myöskään koska blogaan seuraavan kerran, sillä en ota omaa konettani vielä mukaan. Enkä usko että blogaan ystäväni koneelta. Kenties löydän jonkun kirjaston koneen tai jotain jos tulee akuuttia päivitettävää...

Isä ihmetteli tänä aamuna kun en syönyt mitään kahvikuppini seurana. Perustelin vain etten ole vielä kunnolla hereillä, enkä siksi pysty syömään. Noin puolen tunnin päästä hämäsin isää käymällä keittiössä ja availemalla kaappeja, mutten kuitenkaan ottanut mitään.

Kylkiluut näkyy kivasti~ Samoin solisluut ja lonkkaluut. Nilkkanikin on kaventunut aikalailla, en kuitenkaan vielä saa sormiani kokonaan ympäri. Siihen pyrin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti