maanantai 6. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita

1. Pudota painoa vähintään 55 kiloon. 
2. Mahdu koon 32 farkkuihin ja näytä hyvältä. 
3. Ole luokkakokouksen hoikin tyttö
4. Lopeta tupakointi (klisee, tiedän)
5. Päivitä blogia useammin. 

Uskoisin näillä pääseväni alkuun.
Haluan nyt vielä vähän avata näitä tavoitteita tässä. Osa niistä on kuitenkin liitännäisiä toinen toisiinsa.

Nro 1. Tähän ollaan nyt pyritty kokoajan, joten parempi asettaa selkeä takaraja sen saavuttamiselle. Tavoitteena siis painaa 55kg tai vähemmän vielä tämän vuoden aikana.

Nro 2. Koko 34 on uusi 36, joten mitä pienenpiin farkkuihin mahdun, sitä parempi. 32 farkut ovat jo lähes perseettömille ihmisille, ja haluan kuulua siihen kategoriaan. En ole koskaan pitänyt omasta takapuolestani, joten tämä olisi unelma käynyt toteen.

Nro 3. Kuten taisin mainita pari blogausta sitten, ala-asteeni luokkakokous on tulossa tänä kesänä. Haluan täräyttää kaikkia, ja olla uskomattoman hoikka luokkakokouksessa. Olin hieman koulukiusattu ala-asteella, mutta kukapa ei olisi ollut... En vain koskaan kuulunut niihin "suosittuihin" tyttöihin, olin aina rivissä viimeisinä kun valittiin joukkueita liikuntatunnilla, tanssiliikunnasta puhumattakaan... Näytän kaikille että olen vihdoin heitä parempi jossakin.

Nro 4. Olen oikeastaan jo lopettanut. Tasan kuukausi sitten, itsenäisyyspäivänä, poltin viimeisen tupakkani, enkä yksinkertaisesti ole ostanut uutta askia. Tästä on sitten helppo jatkaa ja lopettaa kokonaan. Terveempi vaihtoehto elämälle, mutta nyt täytyy vain löytää jokin muu kanava purkaa stressiä. Esim kuntoilu, joka sitten auttaa numeroiden 1-3 saavuttamisessa.

Nro 5. Tuntuu että olen vähän laiminlyönyt tätä blogia, kun päivitän kerran kuussa tai harvemmin. Yritän nyt heti alusta alkaen päivittää aktiivisemmin edistystäni ja elämäni käänteitä jotka vaikuttavat kaikki tavalla tai toisella mielialaani ja tähän laihtumisprojektiin.




Jatketaan yhdessä eteenpäin eikä luovuteta! Ei Roomaakaan rakennettu päivässä.

3 kommenttia:

  1. Paljon tsemii sulle! <3

    toi kohta 3. kuulostaa niin tutulta. Itekkään ala-asteel ollu suosittu. Pikeminki päinvastoin vaikka oli mulla kavereita, ehkä sen takia oon nykyään niin huomionkipee apina? Mut sama, sitten kun näkee vanhoja tuttuja niin aion olal laihin, meilläkin luokkakokous ens vuonna.

    + kohta 4. itekkin pitäis lopettaa. Lähinnä terveyden ja rahan takia, mutta koska tupakointi jotenkin tukee mun laihdutusta niin en taida siltikään ihan vielä lopettaa, mut tsemii sulle siihenkin :)

    mut halit sulle (<3) ja älä liikaa laihduta ettei terveys mee :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppistä myös sulle sinne suuntaan! Näytetään maailmalle että me ollaan vahvoja!
      Älä anna kenenkään masentaa sua. Jos jotain haluaa tarpeeksi ja tekee sen eteen töitä, se onnistuu ;)

      Poista
  2. 1, 2 & 4 kuulostavat tutuhkoilta lupauksilta. Oma painoni on tosin junnannut jo puoli vuotta luvussa 55, mutta tämän vuoden puolella toivon saavani siitä vielä kymmenen pois. Yhden koon tiputtaminen kokoon 32 olisi myös iso haave. Siirryin myös sähkötupakkaan vuodenvaihteessa eli kohta 4 on myös sama kuin sulla! :D

    Kohta 5 on myös aika sama, joskin päivitän jo aika tiheään, mutta ajattelin pysyä samassa tahdissa. Mut hei, hirveästi voimia, hauska miten samat uudenvuodenlupaukset meillä onkaan!

    VastaaPoista