tiistai 2. huhtikuuta 2013

Bikinikausi lähestyy...

62 kiloa. Edelleen....

Sinänsä se on hyvä. Eipä ainakaan ole noussut....
Mutta silti! Mitä ihmettä tässä maailmassa täytyy tehdä pudottaakseen painoa???



Kävimme uimassa kotikaupunkimme uudistetussa uimahallissa. Vihasin itseäni koko ajan kun olimme siellä. En löytäny kokovartalo uimapukua mistään joten jouduin laittamaan bikinit. Näin itseni niin vastenmielisenä, että istuin saunan hämärässä niin pitkään kuin mahdollista, ettei minun tarvitsisi esitellä läskejäni julkisesti.
Sain kylmiä väreitä kun kävelin altaan viertä syvempään päähän. Tunsin kuinka reiteni tutisivat ja hytkyivät jokaisella askeleella. YÖK!
Silti, kaverini päivittelivät kuinka hoikka olen. Sanoin vain että olen nähnyt vaivaa vartaloni eteen, vaikka mieleni teki sanoa "Ei syömällä pysy hoikkana".
Toisella kaverillani oli myös bikinit, mutta toisella oli koko uimapuku. Hänen vatsansa oli niin tasaisen iso ja pyöreä, että jos en tietäisi paremmin, luulisin hänen olevan raskaana... Hän ei kuitenkaan ole seurustellut 5 vuoteen joten se ei ole mahdollista. Vaati todella paljon tahdonvoimaa olla sanomatta mitä ajattelin.


Nestedietti jatkuu. Kaksi päivää kotona veljen luona ei keskeyttänyt sitä hetkeksikään. Kävin tapaamassa kavereitani niin pystyin sanomaan veljelle että syön heidän luonaan, ja kavereille tietysti sanoin syöneeni kotona.

Nukunkin nykyään jotenkin paremmin, kun en syö.

Vyötärönympärys: 65cm
Alin tähän asti! Siis sen jälkeen kun aloin tietoisesti pro-anaksi. Vielä 5 senttiä niin olen tavoitteessani.
Ja painosta vielä 7 kiloa. Se tuskin riittää, mutta se on hyvä välitavoite.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti