perjantai 30. marraskuuta 2012

Viikonloppu perheen luona 1/2

Onnituin! 24 tuntia syömättä.
Vedin kyllä sen jälkeen, kun aika tuli täyteen, pari suklaapatukkaa. Se kyllä vähän kaduttaa...

Tänään pitääkin sitten lähteä taas viikonlopuksi perheen luo. Siellä nyt äiti tietenkin pakottaa taas syömään kaikkea kotiruokaa ja veli tyrkyttää karkkia ja sipsiä ja ugh...

Jotain positiivista kuitenkin: pääsen tarkistamaan painoni. Minullahan siis ei ole omaa vaakaa, joten tarkkailen painoani aina kun käyn porukoilla. Se antaa vähän suuntaa, että menee kö nyt hyvin vai huonosti.

Aamulla oli kauhea vaatekriisi. Mikään ei tuntunut sopivalta. Kaikki vaatteet tuntuu olevan liian isoja tai liian pieniä ja mikään ei näytä hyvältä. Johonkin nyt piti kuitenkin päätyä. Ja kun vanhemmille ollaan menossa niin villapaita on aina hyvä vaihtoehto. Mielellään vähän iso, niin etei sen alta näy vartalon muotoja.


THINSPIRATION TIME!

Kaikilla meillä on jotain mikä inspiroi meitä tekemään asioita. Thinspiration inspiraatio laihduttamiseen. Tässä on muutamia minun omia suosikkejani:


 
 


Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä.
Kaikilla on omat mieltymyksensä tähänkin asiaan.
Omat ongelmna alueeni ovat vatsa, reidet ja takapuoli, joten haluan nähdä kuvia hoikka jalkaisista ja litteä vatsaisista ihmisistä.
Molemmat mustavalkoiset kuvat ovat todella mieluisia minulle. Haluan erittäin hoikat jalat ja täydellisen vatsan.
Minulla on aina ollut todella massiiviset reidet. Niiden välistä ei aurinko paljon paista... Sopivia farkkuja on vaikea löytää paksujen reisieni takia, ja olen alkanut vihaamaan koko farkkujen shoppailu prosessia, koska aina kun löydän farkut jotka sopivat reisien kohdalta, ne eivät istu vyötäröltä ja valuvat kokoajan. Eikä mikään vyö auta.

Nyt olen pysynyt tämän päivän pelkällä nesteellä.
4 lasillista vettä ja 1 kuppi kahvia.
Ainiin, tässä vaiheessa on varmaan hyvä kertoa että vesilasini koko on noin 3dl ja vakio kahvikuppini on kahden normaalin kahvikupin kokoa. (mittasin äsken: 5dl mahtuu)
Ajattelin ettei minun kannata syödä mitään kiinteää kahdestakin syystä:
1) Äiti kuitenkin laittaa minut syömään kauhean kasan ruokaa viikonlopun aikana
2) Bussimatka kestää yli tunnin ja olen taipuvainen matkapahoinvointiin

Eli välttääkseni ylimääräistä oksentelua julkisessa kulkuneuvossa, en syö tänään. Perheen luonakin vältän syömistä mahdollisimman pitkään.

Tällainen dietti ei tietenkää sovi kaikille. En sano että kannattaa heti kieltäytyä kaikesta ruoasta, mutta minulle se on helpompaa näin. Koska jos syön jotain, juutun ahmimis kierteeseen. Ja sitä seuraa oksentaminen, ja se taas vetää huomiota enemmän kuin kokonaan syömättä oleminen.
Ainahan voi sanoa "Söin jo aiemmin" tai "Ei ole nälkä"
Tai jos olet jo ruokapöydässä ja lautasellasi on jo ruokaa, syö hieman, siirtele ruokaa lautasella, piilota ruokaa jos mahdollista (esim. servettiin/ruokaliinaan) ja lopulta voit poistua pöydästä sanomalla "En jaksa enempää" tai "Olen täynnä"
Muista tässä tapauksessa huokaista, ikäänkuin olisit ähkyssä. Voit myös laskea käden vatsasi päälle tehostaaksesi vaikutelmaa.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti